Αυτή η συγκλονιστική ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός παππού και του 11 μηνών εγγονού του, έχει αγγίξει χιλιάδες καρδιές σε όλο τον κόσμο.
Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Sunshine Moody, απεικονίζει τον Allen Halstead να αγκαλίαζει τον μικρό Kolbie Gregware και περήφανα να δείχνουν τις ταιριαστές ο…

Advertisements

Αυτή η συγκλονιστική ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός παππού και του 11 μηνών εγγονού του, έχει αγγίξει χιλιάδες καρδιές σε όλο τον κόσμο.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Sunshine Moody, απεικονίζει τον Allen Halstead να αγκαλίαζει τον μικρό Kolbie Gregware και περήφανα να δείχνουν τις ταιριαστές ουλές τους από την εγχείρηση καρδιάς.

Και οι δύο υπέστησαν πολλαπλές εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς και μοιράζονται παρόμοιες ουλές στο στήθος τους, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε αντίθετα στάδια της ζωής.

«Ο πατέρας μου είχε δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, βηματοδότη, αποπληθωριστή, βουλωμένες αρτηρίες, σακχαρώδη διαβήτη, εγκεφαλικό επεισόδιο, πολλά μίνι εμφράγματα και λειτουργούσε μόνο το 10% της καρδιάς του«, έγραψε η Brandy Gregware, μητέρα του Kolbie, στο Facebook.

Advertisement

Του χορηγούσαν φάρμακα που βοήθησαν για λίγο την κατάσταση, μόλις όμως κι αυτό έπαψε να είναι αποτελεσματικό, έπρεπε να προετοιμαστούμε για να τον αποχαιρετήσουμε…

Ο Kolbie από την άλλη πλευρά, είχε την πρώτη του εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών. Υπήρχε πρόβλημα στην καρδιά του, πνευμονική στένωση φλέβας, πνευμονική υπέρταση, χρόνια πνευμονική νόσος, νεφρική νόσος και σύνδρομο Down.

«Είναι μόλις 10 μηνών και έχει περάσει 7 από αυτούς τους μήνες στο νοσοκομείο! Την τελευταία φορά έπρεπε να τον έχουν σε μηχανική υποστήριξη ζωής για πάνω από 2 1/2 εβδομάδες, επειδή είχε απλά κρυώσει«, έγραψε η κα Gregware, από τη Νότια Καρολίνα.

Ήμουν με δάκρυα στα μάτια, όταν είδα πρώτη φορά αυτή την εικόνα! Ακόμη και τώρα που πληκτρολογώ, βουρκώνω… Πρόκειται για 2 πραγματικούς μαχητές! Το περασμένο έτος υπήρξε εξαιρετικά δύσκολο για την οικογένειά μας, γιατί και οι δύο μπαινόβγαιναν στο νοσοκομείο και κανείς μας δεν ήξερε αν θα τα καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτι! Υπήρξαν πολλές φορές που ο πατέρας μου αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο.

crazynews.gr

Advertisements
Δείτε περισσότερα άρθρα κάνοντας like στη σελίδα "ψυχή & σώμα"!